lunes, 2 de abril de 2018

Noguera Bike Race 2018

Castellà

El pasado dia 24 de marzo del 2018, cuatro socios del club BTTsords, Juan Carlos, Ricard, Alberto y Pedro. Realizaron la carrera de la Noguera "Noguera Bike Race", este año con un recorrido muy complicado y duro, ya que hasta el último momento el tiempo anunciaba mucha lluvia, barro y temperatura muy bajas.

Los cuatro socios estaban apuntados al circuito largo de 118km, pero finalmente tubieron que hacer el circuito corto de 40 km, por causa del tiempo y la gran cantidad de barro que habia en el camino de 685 inscritos sólo 165 hicieron salida y tan sólo 63 fueron finishers.

De nuestro cuatro socios sólo Juan Carlos, Ricard y Pedro fueron finishers, Alberto que era la primera que tenia una aventura complicada y dura, tuvo que hacer 10km por carretera y abandonó.

Finalmente, se puede decir que la ruta fue espectacular pero con mucho sufrimiento.

Esperamos que para próxima carrera se animen todos los socios y que todos sean finishers!
                                                              -----------------------------------
Català

El passat dia 24 de març del 2018, quatre socis del club BTTsords, Juan Carlos, Ricard, Alberto i Pedro. Van realitzar la cursa de la Noguera "Noguera Bike Race", aquest any amb un recorregut molt complicat i dur, ja que fins a l'últim moment el temps anunciava molta pluja, fang i temperatura molt baixes.

Els quatre socis estaven apuntats al circuit llarg de 118km, però finalment van haver de fer el circuit curt de 40 km, per causa del temps i la gran quantitat de fang que hi havia al camí de 685 inscrits només 165 van fer sortida i tan sols 63 van ser finishers.

Del nostre quatre socis només Juan Carlos, Ricard i Pedro van ser finishers, Alberto que era la primera que tenia una aventura complicada i dura, va haver de fer 10km per carretera i va abandonar.

Finalment, es pot dir que la ruta va ser espectacular però amb molt de patiment.

Esperem que per propera cursa s'animin tots els socis i que tots siguin finishers!
                                                                                                                     texto: Montse